Takaisin
Turnausetusivu
Lohkot, ottelut ja tilastot
Ilmoittautuminen
Turnausinfo

Kotarit tournament V

- - peruttu - -

15.11.2012
TURNAUS PERUUNTUU!

Järjestelyt etenivät tähän saakka hyvin ja joukkueita oli ilmoittautunut 12 kpl. Piiri otti kuitenkin omansa Raholasta, joten Kotarit joutuu siirtymään. Turnaus siirtynee näillä näkymin kevääseen.

Kotarit ja turnauskomitea pahoittelevat peruuntumista.

13.11.2012
Ilmoittautuminen on auki. Pelaajalistat voi lähettää vielä ilmoittautumisen jälkeenkin ja ei ole väliä, pelaavatko kaikki listalla olevat. Pääasia, että kaikki turnauksessa pelaavat pelaajat ovat listalla. Listalla voi siis olla vaikka 15 nimeä ja vain 10 heistä pelaavat.

Kotarit tournament on myös naamakirjassa.

11.11.2012
Järjestelyt ovat edenneet nopeasti ja turnauksen pelaamiselle ei ole enää mitään esteitä! Ilmoittautuminen aukeaa näillä sivuilla maanantaina 12.11. klo 21.00. Turnaukseen otetaan maksimissaan 16 joukkuetta pääsääntöisesti Tampereen piirin harrastesarjasta. Jos näyttää, että 16 joukkuetta ei tule täyteen, pelataan turnaus 12 joukkueen voimin.

Ilmoittautuminen laitetaan kiinni maanantaina 19.11. tai aikaisemmin, jos ilmoittautumisia on tullut tarpeeksi. Kaikille ilmoittautuneille joukkueille lähetetään vahvistus, onko joukkue mukana vai ei, yhteyshenkilön toivomalla tavalla. Osallistumismaksu on 75 euroa joukkueelta ja myös maksuohjeet ilmoitetaan joukkueiden yhteyshenkilöille vahvistuksen ohessa.

9.11.2012
Kotarit tournament pelataan sittenkin myös tänä vuonna! Kotarit pahoittelee lyhyttä varoitusaikaa, mutta toivoo, että turnaukseen saadaan taas 16 joukkuetta mittelemään harrasteen pre-season-herruudesta. Lisäinfoa ja ilmoittautuminen tulevat nettisivuille aivan lähipäivinä ja ilmoittautumiseen annetaan alustavasti aikaa maanantaihin 19.11. asti.

Osallistumismaksu lienee n. 70-80 euroa joukkueelta, mutta se tarkentuu, jahka ilmoittautuminen on sulki.

© Kotarit MMV-MMXII