ÔĽŅ Kotarit - Harrasteen kaunein - Vuodesta 2005

Kauden avaukseen pienissä jouluissa

Kotareitten kolmas kausi harrasteen A-sarjassa avattiin pikkujoulutunnelmissa. Arkikielessä tämä tarkoittaa pyhäaamun valtaisaa krapulaa. Jos joku pelaaja oli lähtökohtaisesti edes vähän selvä, Allun hönkäily vaihtopenkillä nosti promillelukemat varmasti yhden tienoille ja yhtenäisti joukkuetta.

Liike avausottelussa Vierasjoukkuetta vastaan ei ollut terävimmillään, mutta Kotarit hallitsi silti ottelua ja loi suurimman osan maalintekopaikoista. Tyntty pääsi suhteellisen helpolla. Edellisen illan riennot kuitenkin verottivät tarkkuutta ja maali ei ollut löytyä millään. Kotarit koki myös pari mustaa hetkeä ottelussa ja ensimmäisen aikana Vierasjoukkue karkasi 3-1 johtoon ja toisen aikana, kun Kotarit haki vimmatusti voittoa, Vierasjoukkue viimeisteli 4-3 ja 5-3 lukemat helposti. Kotarit ei tyytynyt tuskalla saavutettuun tasatulokseen 3-3 vaan haki voittoa isolla riskillä, joka tällä kertaa toteutui. Ottelu kaatui selvästi tehottomuuteen ja lievään terävyyden puutteeseen.

Toinen ottelu pelattiin heti edellisen per√§√§n ilman sen suurempia taukoja. Vastaan asettui A-sarjatulokas ProLa (ehk√§ LaPro) – kiert√§v√§ sirkus asusteista p√§√§tellen. Erityisesti mielt√§ l√§mmitti Lasse Vir√®nin ja J√ľrgen Klinsmannin sekoitus hintsusti lyhyine pelihousuineen. ProLa pelasi hyv√§√§, harrasteessa tuntemattomien blokkijuoksujen s√§vytt√§m√§√§ futsalia. Erityisesti nro 11 katsoi tarkasti, mit√§ kulloinkin teki eik√§ h√§t√§illyt vaan teki hyvi√§ pelillisi√§ ratkaisuja. Kotarit toivottaa joukkueelle rutkasti tsemppi√§ ja toivottavasti kyseinen joukkue s√§ilyy Kotareille koetusta tappiosta huolimatta. Ottelu oli hyv√§henkinen, joukkueessa oli pari oivaa filmaajaa ja muutenkin mentiin mukavasti pilke silm√§kulmassa. Kotarit nostaa kolossaalisen virtuaalipeukun ProLalle (taikka LaProlle, mik√§ se nyt sitten onkaan).

ÔĽŅ

© Kotarit MMV-MMXVII