Kauden avaukseen pienissä jouluissa

Kotareitten kolmas kausi harrasteen A-sarjassa avattiin pikkujoulutunnelmissa. Arkikielessä tämä tarkoittaa pyhäaamun valtaisaa krapulaa. Jos joku pelaaja oli lähtökohtaisesti edes vähän selvä, Allun hönkäily vaihtopenkillä nosti promillelukemat varmasti yhden tienoille ja yhtenäisti joukkuetta.

Liike avausottelussa Vierasjoukkuetta vastaan ei ollut terävimmillään, mutta Kotarit hallitsi silti ottelua ja loi suurimman osan maalintekopaikoista. Tyntty pääsi suhteellisen helpolla. Edellisen illan riennot kuitenkin verottivät tarkkuutta ja maali ei ollut löytyä millään. Kotarit koki myös pari mustaa hetkeä ottelussa ja ensimmäisen aikana Vierasjoukkue karkasi 3-1 johtoon ja toisen aikana, kun Kotarit haki vimmatusti voittoa, Vierasjoukkue viimeisteli 4-3 ja 5-3 lukemat helposti. Kotarit ei tyytynyt tuskalla saavutettuun tasatulokseen 3-3 vaan haki voittoa isolla riskillä, joka tällä kertaa toteutui. Ottelu kaatui selvästi tehottomuuteen ja lievään terävyyden puutteeseen.

Toinen ottelu pelattiin heti edellisen perään ilman sen suurempia taukoja. Vastaan asettui A-sarjatulokas ProLa (ehkä LaPro) – kiertävä sirkus asusteista päätellen. Erityisesti mieltä lämmitti Lasse Virènin ja Jürgen Klinsmannin sekoitus hintsusti lyhyine pelihousuineen. ProLa pelasi hyvää, harrasteessa tuntemattomien blokkijuoksujen sävyttämää futsalia. Erityisesti nro 11 katsoi tarkasti, mitä kulloinkin teki eikä hätäillyt vaan teki hyviä pelillisiä ratkaisuja. Kotarit toivottaa joukkueelle rutkasti tsemppiä ja toivottavasti kyseinen joukkue säilyy Kotareille koetusta tappiosta huolimatta. Ottelu oli hyvähenkinen, joukkueessa oli pari oivaa filmaajaa ja muutenkin mentiin mukavasti pilke silmäkulmassa. Kotarit nostaa kolossaalisen virtuaalipeukun ProLalle (taikka LaProlle, mikä se nyt sitten onkaan).© Kotarit MMV-MMXVII