-- Kauden 2008–2009 uutiset --

7.3. 2009

Parit tai muutamat uutiset unohtui julkaistakin, mutta nyt pesee ja linkous tulee päälle! Aamu- ja iltapäivän aikana pelattu kauden päätösturnaus oli Kotareitten osalta voitokas. Täten Kotarit oli sarjan moraalinen voittaja ja paras joukkue ollen voittamaton. Kaikki joukkueet voitettiin sarjan aikana vähintään kerran. Lue lisää GM's Cornerista, jahka sinne tulee materiaalia. Jonkun tason kausikooste tai vastaavaa on tulossa, mutta ajankohdista ei ole vielä mitään tietoa.

    Menneen turnauksen tulokset löytyvät totuttuun tapaan Ottelut-osiosta. Raportit tulevat ajallaan, mutta varmasti. Ei kannata hätäillä. Myös toiseksi viimeisen turnauksen raportit julkaistaan, jahka on niiden aika. Kauden pistepörssin voitti Tomo, joka jäi harmittavasti yhden pisteen päähän 30 pisteen rajasta. Kesakin avasi pistetilinsä viimeisessä ottelussa eikä jäänyt jumboksi. Pisteistä kannattaa älähtää, jos joitakin virheitä ilmenee, koska pöytäkirjoista ei aina tiedä...

    Joillakin pelaajista on vielä kausimaksu maksamatta ja toivon mukaan kyseiset henkilöt maksunsa piakkoin maksavat. En tähän laita nimiä, mutta ilmoittelen henkilökohtaisesti, jos rahoja ei ala kuulua. Toivon mukaan kukin tietää, mitä on maksanut ja mitä on maksamatta. Talousosasto tietää! Intranetissä on kaikkien maksuerien tiedot. Jos et muista tunnuksiasi, voit tilata uudet Tunnushakemuksella.

    Sitten vaan foorumille miettimään ja ehdottelemaan saunaillan ajankohtaa!

1.2. 2009

Tällä kertaa tiedotusosasto saa onnitella itseään nopeasta toiminnasta. Viides turnaus päättyi Kotareitten osalta vastikään ja nyt jo löytyvät tulokset netistä! Luovi jälleen tulosten pariin joko Ottelut-osiosta tai vaihtoehtoisesti GM's Cornerista. Raportteja joudutaan hetki vartoomaan.

14.1. 2009

Joulu-, uusivuosi-, harjoitus- sekä tenttikiireiden vuoksi päivitykset hieman vierähtivät. Ei kuitenkaan ole syytä huoleen, nimittäin päivityksiä sivuille tippuu yhtä varmasti kuin Kotarit tänä vuonna nousee A-sarjaan! Nyt on saatu päiviteltyä kolmannen turnauksen raportit ja Ballheads-peliä lukuunottamatta neljännen. Kyseiseen peliin toivoisinkin apuja peliä seuranneilta, koska reportteri on unhoittanut ottelun tapahtumia maalien osalta...Ottelutulokset ja pistepörssi on myös päivitetty. Raportteihin pääset tutusti GM's Cornerista tai Ottelut-osiosta. Pistepörssi löytyy Tilastopalvelusta. Edellisessä uutisessa muistutellaan kausimaksusta ja jos vielä joltain on maksamatta, ei muuta kuin maksuun. Kuvia ja videota tulee nettiin, kun niitä saadaan editoitua sun muuta.

15.12. 2008

Edellisessä turnauksessa saatiiin sakkohanaakin kunnolla auki. Uudella pykälällä höystetty ja tarkennettu sakkosäännöstö löytyy Intranetin puolelta. Myös tällä hetkellä voimassa olevat sakot löytyvät sieltä. Muistakaa maksaa sakot ajoissa taikka ei hyvä heilu! Toisessa turnauksessa Kotareitten reportteri sai näpsittyä mittavan kasan kuvia. Kuvat löytyvät Kuvat-osastolta. Niissä oli säätämistä! Muistuttaisin vielä kaikkia, jotka eivät ole kausimaksuaan toimittaneet, että pikkuhiljaa voisi olla aika maksaa...

8.12. 2008

GM's Cornerista tai Ottelut-osiosta pääset käsiksi viimeisimmän turnauksen otteluraportteihin. Tilastot-osiosta löytyy päivitetty pistepörssi, jota Tomo johtaa tällä hetkellä ylivoimaisesti. Myös ensimmäiset kuvat on saatu netin puolelle. Kipaise Kuvat-osiossa vilkaisemassa, mitä löytyy. Raportteja voi kommentoida foorumilla tai vieraskirjassa vanhaan tapaan.

23.11. 2008

Kotarit hoiti kauden avauksesta kotiin täyden pistepotin. Etenkin jälkimmäinen ottelu herätti paljon polemiikkia vastustajan otteista ja tuomarin tasosta. Vakavimmilta jutuilta vältyttiin ja GM pistikin piiriin pienen lausahduksen järjestelyistä ym. Toivottavasti vastaavat otteet eivät enää toistu. Otteluiden raportteihin pääset käsiksi GM's Cornerista tai vaihtoehtoisesti Ottelut-osiosta. Pistepörssi on päivitetty Tilastot-osioon. Käy kommentoimassa raporttia vieraskirjassa tai foorumilla! Ja ei muuta kuin seuraavaa turneeta odotellessa.

5.11. 2008

Vihdoin se on täällä! Kausi 2008-2009 pyörähtää käyntiin lauantaina 22.11. Raholan liikuntahallissa, jossa Kotarit kohtaa heti aamutuimaan uuden tuttavuuden FC KALPAKIKKAILIJAT. Peli alkaa klo 10.50, joten paikalla olisi suotavaa olla ainakin 5 minuuttia ennen varusteet puettuna, jotta ehtii tovin rässiäkin. Katso koko otteluohjelma Ottelut-osiosta.

    Samalla on selvinnyt myös tuomarimaksujen suuruus ja kausimaksun viimeisin erä. Maksutiedot löytyvät Intranetistä.

25.10. 2008

Lauantaiaamupäivän ratoksi järjestetty kaikkien aikojen ensimmäinen Kotarit-tournament päättyi järjestäjien voitonjuhliin! Turnauksen kahdeksan joukkuetta olivat kaikki hyvällä asenteella liikkeellä ja ottelut olivat muutamia poikkeuksia lukuunottamatta tasaisia ja hyvätasoisia. Lopulliset sijoitukset ohessa:

  1. Kotarit
  2. Lommahdus
  3. VilTe
  4. Vaakuna
  5. NeKu
  6. Futarit
  7. Tribe
  8. FF2 Kuningasidea

Raportti, tulokset ja tilastot turnauksesta julkaistaan jahka ne saadaan työstettyä. Kaikki ilmestyy turnaus-sivulle.

12.10. 2008

Keskiviikkona 22.10. Kotarit avaa kautensa pelillisesti harjoitushöntsyissä Fc Futareita vastaan. Peli pelataan Hervannan Ammattikoulun salissa klo 19.00 alkaen. Paidat on saatu painatukseen, mutta valmistusaikataulusta ei ole mitään tietoa (mahtaako Tyntyllä olla?), joten ei ole täyttä varmuutta saadaanko uusia paitoja tuohon otteluun. Vanhalla pärjää! Vasta puolet pelaajista on lähettänyt mulle pelaajakortin, joten nyt kaikki, jotka ovat velvollisuutensa laiminlyöneet, siirtykää Intranetiin ja täyttäkää pelaajakorttilomakkeenne!

    Huomautetaan täälläkin vielä, että Kotarit-tournamentin aikataulua on hieman muutettu ihan alkuperäisimmästä! Katso Turnausohjelma.

4.10. 2008

Kotareitten järjestämä harrastefutsal-turnaus pelataan lokakuun 25. päivä Pirkkahallissa (nyk. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, TESC). Pelit aloitetaan lauantaina klo 10.00 kahdella kentällä kahdessa lohkossa. Turnausohjelma-linkistä pääset katsomaan turnauksen aikataulun sekä joukkueet. Myös GM's Cornerista voit luovia paikalle.

    Intranetistä löytyy nyt ohjeet paitojen maksusta. Maksun voi, ja pitää, suorittaa heti. Muista seurata aktiivisesti Kotarit futsal -netiä sekä foorumia ja kirjaudu foorumille, jos et sitä vielä ole tehnyt!

28.9. 2008

Tänään sivuille työstettiin pelaajakorttilomake. Jotta ylimääräisiltä (ja asiattomilta) palautteilta vältyttäisiin, lomake kätkettiin Intranetiin! Kukin varmasti muistaa tunnuksensa.

    Tyntty sai laitettua uudet pelipaidat tilaukseen ja arvioitu toimitusaika on pari viikkoa. Tyntty saa ilmoittaa managerille, kuinka haluaa rahat toimitettavan ja asiasta tiedotetaan sitten täällä sekä foorumilla. Foorumillekin on tullut paljon uutta asiaa, joten käy lukaisemassa ja kommentoimassa!

3.9. 2008

GM on saanut ilmoitettua joukkueen mukaan tulevan kauden futsal-sarjaan. Kausimaksuja voi alkaa toimitella talousvastaavalle ja kanava on Kotareitten upouusi Intranet! Webmastah lähettää kullekin pelaajalle tunnukset, joilla voi kirjautua sisään mystiselle sivustolle...Lisätietoja siitä asiasta Intranetissä!

12.8. 2008

Webmastah on jälleen saanut jotakin aikaan. Tällä kertaa uudistuksena on järjestettävissä olevat pistetaulukot. Tilastot-osiosta löytyy nyt kaikkien Kotarikausien pistetilastot. Taulukoita voi järjestellä sarakkeitten mukaan klikkaamalla saraketta.

    Tällä hetkellä ei ole tiedossa tai sovittuna tapahtumia. Ainakin yksi saunailta järjestettäneen ennen kauden alkua ja eiköhän jokin höntsy/harkkapelikin perinteisesti ennen kautta vielä ole ohjelmassa. Muistakaa seurailla näitä palstoja sekä foorumia, koska tiedot tulevat ensimmäisinä nettiin. Puhelinta käytetään vain tarvittaessa. Toivottavasti. Jossain vaiheessa avaan salaisen sivuston, johon pääsee vaan armoitettu Kotaripelaaja omilla tunnuksillaan...siitä lisempää tuonnempana.

5.6. 2008

Beach Soccer pelataan tänä vuonna 9.-10. elokuuta ja Kotarit osallistunee turnaukseen. Ongelmana tällä hetkellä on, että mukaan saa ottaa vain kymmenen pelaajaa ja Kotareitten rinki on peräti 13. Ihanne olisi, että mukaan lähtisi 1+8 pelaajaa, jotta olisi kaksi täyttä kentällistä ja yksi "vakkari" maalivahti. Ilmoittautumisen voi aloittaa Jupille (foorumille). Maksaa ei kannata vielä, nimittäin jos ilmoittautumisia tulee liikaa, joudun karsimaan. Toisaalta, jos joku ei johonkin otteluun pääse (esim. Juppi saattaa olla lauantaina töissä), voi olla mahdollista päästä tuuraamaan. Ja tietysti kannattamaan saa aina tulla! Ja pitää. Aina.

   Kesäkuun loppuun mennessä pitää ilmoittautua piiriin, että mukana ollaan, joten Jupille voisi ilmoittautua vielä siinä juhannuksen jälkeisen viikon. Juuri tällä hetkellä TKT:n sivut eivät aukea, joten en päässyt tarkastamaan, mikä on jalitsujoukkueiden pelitilanne kyseisenä viikonloppuna.

   Foorumille on avattu keskustelusäie aiheenaan 'Beach Soccer'. Parhaintahan lienee tuohon puuhun ilmoittautuminen, jolloin muutkin näkevät, ketkä mukaan ovat lähdössä. Lisemmät tiedot turnauksesta löytyvät piirin sivuilta.

16.5. 2008

Uusi ilme! Tänään julkaistiin Kotareitten uusi uljautta uhkuva nettisivu. Kommentteja voi jättää esim. vieraskirjaan ja foorumille avataan myös uusi keskustelunaihe koskien uutta ulkoasua ja käytettävyyttä. Pelaajakortteja alan tehdä sivuille jahka kerkeen. Kommentteja voi antaa myös reeneissä, koska olen alkanut käydä niissä taas (kuten ootte huomannut!). Jos jonkun mielestä uudet sivut ovat vanhoja huonommat painukoon syvimpään hiiteen!© Kotarit MMV-MMXVII