Uutiset17.11.2020

Olisikohan tämä järjestyksessään jo 5. vai 6.toista kausi!? Hurjan nopeasti on aika mennyt.

Let's playboys!

19.11.2018

Aivan mieletöntä. Tuntuu kuin vasta eilen olisi julkaistu uutinen edellisen kauden alkamisesta, mutta siitäpä ehti pyörähtää pidempikin tovi. Eikä sillä väliä, nimittäin nyt on taas uusi kausi ovella!

Jallulle voi maksaa kaiken. Jallu keksii sitten jostakin tuomareille kulloinkin annettavat korvaukset.

26.11.2017

Ja taas on yksi harrastefutsalkausi alkamassa ja taas on Kotarit menossa mukana. Tämä lienee jo kolmastoista kausi, kun Kotarit on kenttiä ilostuttamassa. Kotarit Juniorskin on ehtinyt jo karheaan seitsemän kauden ikään ja nyt se menettää kahdeksannen kauden neitsyytensä.

Kotarit pelaa tutusti A-sarjassa ja tavoittelee jälleen 100 tehdyn maalin rajaa sekä mestaruutta. Kotarit Juniors sen sijaan pelailee tällä kaudella D-sarjassa, koska vanhat samat vastustajat alkoivat väsyttää. Tällä kaudella kohdataan taas uusia tuttavuuksia. Kentiltä kivat kaverit!

Huhut kertovat, että tämä on se kausi, kun Kotarit on tuplannut avauskauden yhteenlasketun painonsa. Kokemus painaa, sanovat. Tiettävästi muissa joukkueissa ei vastaavaa kehitystä ole tapahtunut; niissä pelaajat vain vanhenevat.

Hoplaa, kautta kohti!

26.11.2015

Hellurei! Kotarit täytti tänä syksynä 10 vuotta. Suhteellisen pitkä matka on siis tultu perustamissyksystä, mutta taustat toimivat edelleen todella heikosti. Kausi alkaa tulevana lauantaina, kun Kotarit Juniors on tulessa, ja vasta nyt ottelut on saatu sivuille...Ei se mitään! Pelaajisto on motivoitunut, mutta taas vuoden vanhempi. Hidastuminen ja kangistuminen on väistämätöntä, mutta kokeneitten äijien pelisilmät ovat edelleen terävässä iskussa!

Peruskuvioilla mennään tälläkin kaudella eli ilmoittautumiset normaalisti intran puolella ja kausimaksu on 50 euroa per pelaaja. Maksuja voi alkaa suorittaa, kun siltä tuntuu. Intrasta löytyy ohjeet.

Let's go boys! Kymmenen vuotta ollaan tahkottu, katsotaan, montako mennään vielä.

4.12.2014

Juhlakausi ei pyörähtänyt käyntiin kovin juhlavasti, sillä avauspäivän tavoitteesta – täydet 12 pojoa – jäätiin kovin kauas. Miehistövaje ja huono motivaatio lienivät suurimmat konttaamisen syyt. Pelihuumori oli normaalisti korkea sikäli, kun mediaosasto on saanut oikeaa tietoa. Tarkat tulokset eivät tänne asti kantautuneet ainakaan vielä.

Kotarit ei ole enää pariin vuoteen ehtinyt järjestää suosituksi osoittautunutta Kotarit tournamentia. Onneksi Tampereen harrasteurheilijat ry on ottanut järjestääkseen vastaavan karkelon. Nimittäin 27.12. pelataan järjestyksessään toinen Välipäiväfutsal, johon Kotaritkin juhlakautenaan osallistuu. Ilmoittautumiset kekkereihin Kotari-pelureilta tällä kertaa Foorumilla. Toki tapahtuma myös intrasta löytyy, joten sitäkin kautta voi itsensä mukaan ilmoittaa. Turnaukseen ei lähde Kotarit ja Kotarit Juniors, vaan yksi Kotarit All-Stars, joka lienee turnauksen suurin voittajasuosikki. Turnauksen jälkeen miekkailu jatkuu saunan merkeissä!

18.11.2014

Tarkkaavaisimmat lukijat ovat jo huomanneetkin, että otteluohjelma on ilmestynyt niin Kotarit futsal -netiin kuin piirin sivuillekin. Piiri on ollut tänä vuonna asiallisen rivakka ja ohjelma on ollut valmis jo pitkään!

Tällä kaudella molemmat Kotarit aloittavat kautensa samana päivänä; Kotarit aamulla A-sarjassa ja Kotarit Juniors iltapäivällä B-sarjassa! Pelipäivä on marraskuun 29. päivä, joka on lauantai. Tällä kaudella on käytössä normaali, edellisiltä kausilta tuttu kuvio ilmoittautumisten kanssa. Eli kipin kapin Intranetiin ja ilmoittautumaan. Jos tunnukset ovat hukassa, saat ne GM:ltä kauniisti pyytämällä.

Täällä se taas on! Harrastefutsal pyörähtää käyntiin tuota pikaa ja Kotarit pelaa 10. kauttaan. Juhlakausi vaatii kunnon juhlat, joten Foorumille voisi värkätä aiheeseen liittyvän aiheen.

24.9.2014

Vuosi vierähti kuin siivillä ja uusi futsalkausi lähestyy. Eikä mikä tahansa kausi! Kotarit aloittaa kymmenennen (10.) kautensa harrastesarjassa ja täten kyseessä on juhlakausi. Kymmenenvuotissynttäreitään joukkue juhlii vuoden päästä, joten juhlakausia on edessä kaksin kappalein. Uudet pelaajat, muistakaa rekisteröityä foorumille ja pysykäähän kuulolla (joskaan mitään ihmeellistä ei kannata odottaa).

9.11.2013

Piiri on tehnyt tällä kaudella hienoa työtä ja otteluohjelma julkaistiin männä viikolla. Kotarit aloittaa kautensa 30.11. lauantaina ja Juniors päräyttää kautensa käyntiin heti seuraavana päivänä eli 1.12. Kotarit saa heti vastaansa paljon hehkutetun KP-07:n ja Juniors kohtaa perinteisesti kauden avausottelussaan Moukka FS:n, jota vastaan pelataan 5-5. Otteluohjelmat ja linkit virallisiin sarjataulukoihin löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Kauden avaussaunailta on tosiaan ensi perjantaina elikkä 15.11. Isännäksi lupautui uusi tulokas Korppu, joten kokoontukaatten Kotarit sitten sinne. Aloitus on joskus illalla tyyliin kuudelta.

Kotareitten manageriosasto on ollut syksyn aikana aktiivinen ja sinisen paidan pukee ylleen tänä vuonna neljä (4) uutta pelaajaa! Tervetuloa Korppu, Niko, VilleR sekä Mosse. Kaikki uudet pelaajat ovat toistaiseksi Kotarit Juniorsin listoilla, mutta lopullinen joukkuesijoittelu päätetään kauden avaussaunaillassa.

2.11.2013

Viimeisestä päivityksestä on aikaa, kun GM:llä on ollut kaikenlaista. Yhtä varmasti kuin VR:n junat myöhästelevät Kotarit osallistuu Tampereen korkealaatuiseen harrastefutsal-sarjaan. Tänäkin vuonna liikkeellä on kaksi vahvaa nippua sinisissä nutuissa.

Kotarit nappasi viime vuonna historiansa toisen harrastemestaruuden ja jahtaa toista peräjälkeen tällä kaudella. Joukkueen kokoonpanossa on tapahtunut pieniä muutoksia. Koko joukkue elää eräänlaisessa murrosvaiheessa, kun itse kukin on saanut viimeisen vuoden tai kahden sisällä perheenlisäystä. Superjunnuilla menee vielä tuokio, että ovat laittamassa vastustajalta länkiä Kotaripaidassa!

Yksittäisistä pelaajista tehomies ja taitoniekka Peso pitää jälleen ainakin yhden välivuoden. Tilalle Kotarit on värvännyt kuitenkin laadukkaita korvaajia ja mestaruuden uusiminen on täysin realistista eikä tätä alempaa tavoitetta kannata asettaa. 100 maalin tekeminen yhdellä kaudella on osoittautunut toistuvasti ensimmäistä kautta lukuunottamatta hankalaksi haasteeksi, joten GM näkisi tämänkin ikuisuushaasteen sopivana tavoitteena. A-sarjan joukkueet ovat tosin erittäin organisoituneita ja hyviä puolustamaan, joten ottelut ovat vähämaalisia (johtuu toki myös vajavaisesta viimeistelytaidosta).

Kotarit Juniors on kavunnut jo C-sarjaan asti, joten on realistista, että joukkue taistelee mestaruudesta tasapäin Kotareitten kanssa kahden kauden kuluttua! Kotarit Juniors vahvistuu tulevaksi kaudeksi ja ainoa tavoite on tälläkin kaudella sarjanousu.

Kauden avaussaunailta on perjantaina 15.11., joskaan kukaan ei vielä ole ilmoittanut isännöintihalukkuuttaan (paitsi paluumuuttaja Simo, mutta päivä ei vaan sovi). Kotareille tämä ei kuitenkaan ole mikään ongelma, koska joukkue voi kutsua itsensä kenen tahansa luokse, joten varaahan muutama limppari jääkaappiisi! Kotarithan ei alkoholiin ole koskenut.

25.2.2013

Kotarit on Tampereen harrastesarjan mestari kaudella 2012-2013.

8.1.2013

Lauantaina 5.1. oli juhlapäivä, koska molemmat Kotarit pelasivat kolmannen turnauksensa. Aamulla Kotarit Juniors myllytti kaksi voittoa ja heti perään Kotarit löi ennakkoon pahimman uhkaajansa Melodyn. Iltapäivän päätteeksi Kotarit jatkoi kauden alun voittoputkea ja kauden saldo kuudesta pelistä on kuusi voittoa.

Vuosi on jo pitkällä, joten on saunaillan aika. Foorumilla on äänestys sopivasta päivästä. Tarvittaessa pidetään vaikka sitten molempina vaihtoehtoisista. Saunaillan agendana ovat henkilökohtaiset tehopisteet, Jallu (ei A vaan *) sekä sauna. Kausimaksuja voi edelleen suorittaa.

28.12.2012

Joulunpyhät ovat takana ja kausi jatkuu loppiaisen korvilla. Tämän vuoden puolella ehdittiin läpsytellä kahtena viikonloppuna, joten kaikilla joukkueilla on takanaan neljä ottelua. Kotarit on tässä vaiheessa kautta ainoa puhtaan pelin joukkue neljällä (odotetulla) voitolla. Nettitoimitus pahoittelee, ettei tuloksia ole päivitetty. Pistepörssi kuitenkin on ja henkilökohtaiset tehopisteethän ne tärkeimpiä ovat. Viime kauden nousijat ProLa ja Corehart ovat hieman yllättäenkin ilman voittoja, kun taas tämän kauden nousijat Dynamo ja PoJat ovat molemmat voittaneet jo kaksi ottelua. Tässä Kotareitten Virallinen kausitarina, koska ennakosta ei enää tässä vaiheessa voida puhua. Joukkueet käydään läpi tämän hetkisen sarjasijoituksen määräämässä järjestyksessä.

Kotarit
Tampereen sympaattisin joukkue voittaa tällä kaudella muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen mestaruuden. Kauniille pojille ei löydy pysäyttäjää, vaikka maalinteko onkin takkuillut. Paremmalla viimeistelyllä Kotareitten tehtyjen maalien sarakkeessa olisi nyt jo 30 maalia. Iloista peliä. Mestari.

Vierasjoukkue
A-sarjan parhaimmistoon kuuluva Vierasjoukkue on ailahtelevainenhko porukka kuumaverisiä pallotaitureita. Puolustaa erittäin kurinalaisesti ja yritteliäästi eikä päästä ketään helpolla. Taso hieman heittelehtii ja saattaa voittaa kenet tahansa tai hävitä kenelle tahansa. Loppusijoitus sarjassa 4.

A.S. Melody
Kotareitten kovin haastaja jälleen. Kunnon munapääporukka, jota vastaan Kotarit on viime kausina romahtanut kerta toisensa jälkeen tasoltaan huikeiksi nousseissa otteluissa. Melody raastaa sarjassa tappavan tehokkaalla pelillä ja käväissee kärjessäkin jossakin välissä. Loppusijoitus 2.

FC Dynamo
A-sarjaan paluun tehnyt hyvätasoinen venäläisnippu lienee sarjan vastenmielisin vastustaja. Joukkueesta löytyy taitoa ehkä eniten koko sarjassa, mutta vastapainona löytyy myös sukillevetelijöitä ja erittäin lyhyet pinnat. Joukkueella, joka itse rikkoo niin paljon ja surutta, pitäisi pää kestää otteluissa huomattavasti paremmin. Dynamon kohtalona on putoaminen sarjasta.

PoJat
A-sarjadebytantti on asiantuntijapiireissä yksi kovimpana pidetty futsaljoukkue Tampereen harrasteskenessä. Kurinalainen, organisoitu sekä taitava ja laajalla ringillä operoiva vihreä-valkoinen joukkue on esiintynyt myös A-sarjassa pirteästi ja saalistaa vielä monta päänahkaa kauden aikana. Loistava-asenteinen poppoo on nousijoista vahvempi ja sijoittuu sarjassa kolmanneksi.

Gotham City
A-sarjan ehkä legendaarisin joukkue (jos Kotarit jätetään huomiotta) on ollut lähellä putoamista monesti, mutta saalistanut korkealla rutiinitasollaan aina riittävästi pisteitä säilyttääkseen asemansa A-sarjassa. Joukkue isolla J:llä. Pelaa suhteellisen kapealla, mutta laadukkaalla ringillä, joka pystyy voittamaan sarjassa kenet tahansa. Loppusijoitus 5.

ProLa
PoJat:n ohella sarjan sympaattisimpia joukkueita. Joukkueessa on paljon taitoa ja etenkin kapteeni esittää peli toisensa jälkeen häikäiseviä suorituksia. Ehkä sarjan paras pelaaja Rikardinhon jälkeen? Joukkue ei elä kuitenkaan pelkän kapteeninsa varassa vaan taitoa ja ratkaisuvoimaa löytyy muiltakin. Nousee putoajan paikalta sarjan loppuun mennessä ja sijoittuu kuudenneksi.

Corehart
Kovaotteinen Corehart ei ole kerännyt liikaa ystäviä pelityylillään. Joukkueessa on leveyttä vaikka muille jakaa ja leveän ringin turvin keltaiset pystyvät rouhimaan tehokkaasti. Kerää sarjassa vielä paljon pisteitä, mutta viime kauden sijoitus on utopiaa. A-sarjan arki tulee vastaan ja Corehartin on tyytyminen hakemaan vauhtia B-sarjasta.

12.12.2012

Kausi pyörähti käyntiin viime viikonloppuna ja Kotarit nappasi A-sarjan alkuun kaksi tärkeää voittoa. Kotarit Juniors puolestaan antoi jälleen kerran Moukalle hieman liikaa etumatkaa eikä onnistunut voittamaan täten päivän molempia otteluitaan. Ekojen pelien pisteet on päivitetty ja sanallinen rapsanpoikanen pärähtää eetteriin jossakin kohtaa. Ehkä.

Kotareitten skouttausyksikkö on tehnyt hommia koko syksyn ja virallinen A-(ja todennäköisesti myös D-)sarjan ennakko julkaistaan sivuilla vielä tämän vuoden puolella! Koska sarja on jo alkanut, otetaan alkukausi myös huomioon.

Piiristä tuli vihdoin loppukauden salivuokramaksu, joten lopullinen kausimaksu on laskettu. Intranetissä on maksuohjeet ja lopullinen kausimaksun suuruus. Jos et muista tai sinulla ei ole intranet-tunnuksia, voit tilata tunnuksen tästä.

20.11.2012

Kotarit tournament V ei hyvistä ennusmerkeistä huolimatta toteutunutkaan. Piiri nappasi vielä viikkoa ennen H-hetkeä vuorot pois. Mutta ei anneta sen haitata, vaan pelataan Kotarit tournament V kauden päätteeksi maalis-huhtikuun vaihteessa!

Lauantaina 24.11. on Kotareitten kauden avaussaunailta. Avaussaunailta on poikkeuksellisen myöhään, mutta ei anneta senkään haitata. Otetaan Ensilä ja Tampereen keskusta haltuun. Kausimaksuja aletaan periä sitten jossakin kohtaa. Hyvinä veronmaksajina Kotarit lienevät saava aimo veronpalautukset, joten kassanvartijallekin riittänee siivu. Vielä ei ole tarkempaa kausimaksunlaskentaa tehty, joten tarkka summa määräytyy hieman tuonnempana. Uusilla pelaajilla kausi on joka tapauksessa 20 euroa kalliimpi kuin muilla pelipaitatilauksen takia. Intranetiin tulee tarkka kausimaksun määrä ja maksuohjeet jossakin vaiheessa.

11.11.2012

Perinteikäs Kotarit tournament oli kohdata tauon, mutta viime hetkillä palaset loksahtivat kohdalleen ja turnaus pelataan tänäkin vuonna – jo viides vuosi peräjälkeen! Turnauksesta tiedotetaan jatkossa ainoastaan Kotarit tournament V -turnaussivulla.

Kotareitten pelaajille tiedoksi, että joukkueita joudutaan ehkä hieman muokkailemaan, koska näyttää, että Kotarit Juniorsin listalla on muutama nimi enemmän kuin Kotareitten. Uusia pelaajia ovat Teppo ja Antti. Myös Stigua on väläytelty Kotareihin, mutta hänestä ei ole kuulunut mitään varmaa. Uutena vanhana joukkueeseen palannee Lusse!

Kausimaksut tarkentuvat, kun piiri saa lähetettyä tasausmaksun salivuokrista ja kun GM tai joku muu saa pelaajat järjestettyä joukkueisiin. Joukkueen kassassa on v*sti rahaa, joten talousosasto ei jaksa innostua maksujen keräämisestä vielä tässä vaiheessa.

3.11.2012

Tänä vuonna täytyy antaa piirille kaikki pisteet, sillä otteluohjelma on valmis ennätysajassa! Onnittelut ja kiitokset Tampereen piirille.

Kotarit jatkaa mestaruuden jahtaamista A-sarjassa ja Kotarit Juniors puolestaan hamuaa sarjaportaita ylöspäin kavuttuaan jo D-sarjaan. Kevyehköt kausiennakot pamahtanevat eetteriin jossakin kohtaa. Molemmilla joukkueilla on sarjoissaan vanhoja tuttuja.

Joukkueiden pelaajarungot pysyvät jokseenkin saman kaltaisina kuin edelliskaudella. Pari uutta vahvistusta ja yksi paluumuuttaja tullee mukaan, joten joukkueiden pitäisi olla iskukykyisiä. GM suunnittelee kunkin pelaajan "pääasiallisen" joukkueen jossakin kohtaa, mutta pääsääntöisesti mennään aikaisempien kausien rostereilla. Uudet pelaajat pitää sijoittaa kuitenkin jotenkin.

Sivuilla on tehty joitakin päivityksiä sitten edellisen uutispäivityksen. Osa näkyy käyttäjälle enemmän kuin toinen osa. Alltime-pistepörssi on päivitetty viime kauden osalta, mutta joku pistenikkari voisi tarkistaa menneen kauden pisteet vielä, jotta tilastoihin ei jäisi virheitä.

Kausimaksu lienee edellisten kausien suuruusluokkaa ja GM laittaa laskuja tulemaan jossakin kohtaa, kun luvut tarkentuvat. Jos joku kokee piston sydämessään, että vielä edellisenkin kauden maksu on maksamatta, voi suorituksen tehdä viipymättä. Maksutiedot saa tekstiviestitse GM:ltä.

31.3.2012

Kotaritkin sai pelattua kautensa loppuun. Gotham Cityä vastaan sattui pieni haaveri ja itsensä telojana oli yllättäen Juppi. Häviö ottelussa voidaan laskea toiseksi haaveriksi.
Kotarit oli sarjassaan lopulta Juniorsin tapaan kolmas. Tarkemmat analyysit kauden kulusta ja monesta muusta tulee vielä kevään aikana. Lopullisia sarjataulukoita ja otteluiden tuloksia voi katsella GM's Cornerista. Jahka Kotareitten viimeisten otteluiden pisteet saadaan päivitettyä, päivitetään myös All-time-pistepörssi, jossa Rippe nousi kohisten aivan top-5:een asti.

Kauden virallisesti päättävä Gaala-ilta tulee keväällä. Luultavasti huhtikuun lopussa tai jopa vasta toukokuussa. Kotareille osuu mahdollisesti eräät talkoot, joilla saadaan kustannettua saunailta täydellä ylöspidolla! Foorumilla asiasta lisää.

Ja nyt niitä kausimaksuja maksuun! Sakkokomitea tarkistakoon sakkotilanteen ja periköön maksamattomat.

19.3.2012

Kotarit Juniors päätti kautensa näyttävään voittoon. Jo aikaisemmin uuden ottelukohtaisen piste-ennätyksen Kotareissa tehnyt Rippe paranteli edellistä ennätystään yhdellä pisteellä ja ottelukohtainen piste-ennätys on nyt pyöreä 10. Kaikki tulokset tietenkin GM's Cornerissa.

Kotarit puolestaan päättää kautensa ensi lauantaina. Huolimatta viime lauantain huippupeleistä, panoksena on enää kakkossija. Melodyn etumatka oli liikaa eikä edes keskinäisen ottelun voittaminen riittänyt.

Kauden päättävä Kotarit-Gaalailta lähestyy. Foorumilla on aikatauluehdotukset ynnä muuta aiheeseen liittyvää. Sinne! Kaikki.

29.2.2012

Kausimaksuja on vieläkin maksamatta yllättävän suurella osalla pelaajista, vaikka kausi on melkein ohi. Foorumilla on aiheesta lisää tietoa.

Onhan täällä pelattukin. Tuloksia löytyy joukkueiden omilta sivuilta tai tietenkin GM's Cornerista. Siitä vain lueskelemaan!

31.1.2012

Kovasti on taas pelailtu. Juniorsin tuloksia oli päivittämättä neljän pelin osalta ja Kotareiltakin kahden. Menkää GM's Corneriin ja lueskelkaa raportit sitä kautta. Päivitellään juttuja lisempää hieman myöhemmin.

Mainitaan kuitenkin ToPa FT:n junnuporukan idiootti numero 18. Kotarit paheksuu julkisesti tämän älykääpiön rasistista kommenttia tuomaria kohtaan. Tuomari teki aivan oikean ratkaisun keskeyttäessään pelin ja tuomitessaan Kotarit Juniorsin voittajaksi. Toivottavasti idioottijoukkue oppi tapauksesta jotakin.

19.12.2011

Kotarit pelasi päivitysten välillä paritkin ottelupäivät. Ensimmäisessä koettiin perinteinen alkukauden tappio Vierasjoukkueelle. Tämän jälkeen painettiin putkeen ProLaa vastaan ja rutinoituneempi Kotarit nappasi voiton. Päivän pelit voi katsella kokonaan Mediapoikien Videot-osastolta! Krapulan voi miltei haistaa jopa videolta. Toisessa turneessa 18.12. Kotarit hoiti molemmat kamppailunsa. Tilastot löytyvät (kotvan kuluttua) Kotareitten Ottelut-osiosta ja GM's Cornerista.

Kotarit Juniorsin pelipuolestaan töksähteli vielä kolmannessakin ottelussa, joten tappio tuli vielä siitäkin. Neljäs ottelu avasi hanat ja onnistumisia sateli. Myös Juniorsin ottelutilastoihin pääsee GM's Cornerista tai vaihtoehtoisesti Juniorsin Ottelut-osiosta (jahka saadaan päivitettyä).

Kotareitten GM toivottaa kaikille nettisivujen lukijoille oikein makoisaa joulua (muistakaa myös saunoa hyvin) ja erinomaisen railakasta uutta vuotta! Pelit jatkuvat ensi vuoden puolella.

5.12.2011

Kotarit Juniors aloitti kautensa kahdella tappiolla. Lohkon ennalta kaksi kovinta vastustajaa osuivat kohdalle heti ensimmäisessä turnauksessa ja tauluun tuli. Peli ei ihan ollut vielä urillaan, mutta auennee ensi turnaukseen mennessä. Katso tilastot Ottelut-osiosta tai GM's Cornerista.

16.11.2011

Kotarit tournament IV on pelattu ja turnauksen tilastot on päivitetty turnaussivustolle. Pöly laskeutuu pikkuhiljaa, mutta laakereille ei auta jäädä lepäämään. Parin viikon päästä alkaa kausi, kun Kotarit Juniors kohtaa viime kaudelta tutun Hallilan Pallon. Kotarit puolestaan aloittaa kautensa viikkoa myöhemmin. Otteluohjelmat löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Kausimaksuja ei ole vieläkään saapunut kenellekään. GM yrittää saada asiat järjestykseen ja laskut postiin, jotta saadaan kausi niiltäkin osin käynnistettyä. Maksutiedot tulevat totutusti intraan, jahka maksusta on ensin tiedotettu. Tähän hätään ei nyt ole heittää mitään arviotakaan, mutta älkäätten huoliko. Kaikki järjestyy ja lopulta Kotarit voittaa.

2.10.2011

On lokakuu ja uusi kausi pyörähtää hiljalleen käyntiin. Nettitoimitus heräilee kesän krapuloista pikkuhiljaa ja sisältöä alkaa taas kotisivuille tulla.

Kesällä Kotarit osallistui Tampereen piirin Kesäfutsal-sarjaan. Menestys oli kehnohkoa ja sitoutuminen vielä heikompaa. Kokeilu oli epäonnistunut eikä Kotareita enää mahdollisesti tulevina kesäfutsalkausina sarjassa nähdä. Laskut kesäjoukkueessa pelaneille pelaajille lähetettäneen kausimaksun ensimmäisen erän yhteydessä.

Sitten tulevaan sarjakauteen. Kotarit jatkaa toisen harrastemestaruutensa metsästämistä mitä suurimmalla todennäköisyydellä jälleen A-sarjassa. Viime kausi oli toinen kausi Kotareitten historiassa, kun sarjataso ei vaihtunut. Edellisen kauden mestaruutta joukkue ei pystynyt uusimaan, vaan sijoitus oli epätasapainoisen kauden jälkeen lopulta jokseenkin tyydyttävä toinen. Kotarit Juniors ylsi lopulta niin ikään toiseen sijaan ja noussee toiselle kaudelleen sarjaporrasta ylemmäksi, jos aikaisempiin kausiin on luottaminen. Vahingossa F-sarjaan A-sarjasta pudonneen NiPan kohtalo vaikuttaa toki paljon eikä kukaan tiedä, miten piiri hoitaa asian (sillä NiPa jäi F-sarjassakin vasta kolmanneksi). GM:n näkemys siis on, että Juniors pelaa ensi kaudella E-sarjassa, josta Kotarit aikanaan vuonna 2005 aloitti Tampereen valloituksensa.

Tulevalle kaudelle joukkueissa tapahtuu joitakin muutoksia. Jotkut joukkueissa pelanneista pelaajista lopettavat ja uusia tulee tilalle. Yksi pelaaja tekee tällä tietoa comebackin! Johtoportaasta AM Erkka ei ole vielä varmistanut jatkoaan ja toisaalta KM Nutsu ilmoitti viime kauden päätteeksi lopettavansa hommat Kotareissa. Siksi tulevalle kaudelle on väläytelty uutta verta sikariportaaseen. Viime kaudella Kotarit Juniorsissa ansiokkaasti torjunutta Joonasta houkutellaan Exekutiivi-Manageriksi (EM) Juniorsin johtoon. Joonas voisi puhaltaa autonomisempaa tuulta Juniorsin suuntaan!

Viimeinen päivän uutinen on Kotarit Tournament IV. Toiveissa on, että jo pieneksi perinteeksi muodostunut kauden pre-season-turnaus pelattaisiin tänäkin vuonna. Järjestelyt lähtevät liikkelle ensi viikolla ja toivottavasti turnaus palaa Pirkkahalliin, jossa turnausmeininki on huomattavasti Raholaa parempi. Ikävin tilanne olisi, että turnaukselle ei löytyisi ajankohtaa, mutta tähän emme jaksa uskoa.

Kauden avaussaunailta järjestetään lokakuussa! Paikka ja ajankohta ovat vielä täysin avoimet.

16.11.2011

Kotarit tournament IV on pelattu ja turnauksen tilastot on päivitetty turnaussivustolle. Pöly laskeutuu pikkuhiljaa, mutta laakereille ei auta jäädä lepäämään. Parin viikon päästä alkaa kausi, kun Kotarit Juniors kohtaa viime kaudelta tutun Hallilan Pallon. Kotarit puolestaan aloittaa kautensa viikkoa myöhemmin. Otteluohjelmat löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Kausimaksuja ei ole vieläkään saapunut kenellekään. GM yrittää saada asiat järjestykseen ja laskut postiin, jotta saadaan kausi niiltäkin osin käynnistettyä. Maksutiedot tulevat totutusti intraan, jahka maksusta on ensin tiedotettu. Tähän hätään ei nyt ole heittää mitään arviotakaan, mutta älkäätten huoliko. Kaikki järjestyy ja lopulta Kotarit voittaa.

2.10.2011

On lokakuu ja uusi kausi pyörähtää hiljalleen käyntiin. Nettitoimitus heräilee kesän krapuloista pikkuhiljaa ja sisältöä alkaa taas kotisivuille tulla.

Kesällä Kotarit osallistui Tampereen piirin Kesäfutsal-sarjaan. Menestys oli kehnohkoa ja sitoutuminen vielä heikompaa. Kokeilu oli epäonnistunut eikä Kotareita enää mahdollisesti tulevina kesäfutsalkausina sarjassa nähdä. Laskut kesäjoukkueessa pelaneille pelaajille lähetettäneen kausimaksun ensimmäisen erän yhteydessä.

Sitten tulevaan sarjakauteen. Kotarit jatkaa toisen harrastemestaruutensa metsästämistä mitä suurimmalla todennäköisyydellä jälleen A-sarjassa. Viime kausi oli toinen kausi Kotareitten historiassa, kun sarjataso ei vaihtunut. Edellisen kauden mestaruutta joukkue ei pystynyt uusimaan, vaan sijoitus oli epätasapainoisen kauden jälkeen lopulta jokseenkin tyydyttävä toinen. Kotarit Juniors ylsi lopulta niin ikään toiseen sijaan ja noussee toiselle kaudelleen sarjaporrasta ylemmäksi, jos aikaisempiin kausiin on luottaminen. Vahingossa F-sarjaan A-sarjasta pudonneen NiPan kohtalo vaikuttaa toki paljon eikä kukaan tiedä, miten piiri hoitaa asian (sillä NiPa jäi F-sarjassakin vasta kolmanneksi). GM:n näkemys siis on, että Juniors pelaa ensi kaudella E-sarjassa, josta Kotarit aikanaan vuonna 2005 aloitti Tampereen valloituksensa.

Tulevalle kaudelle joukkueissa tapahtuu joitakin muutoksia. Jotkut joukkueissa pelanneista pelaajista lopettavat ja uusia tulee tilalle. Yksi pelaaja tekee tällä tietoa comebackin! Johtoportaasta AM Erkka ei ole vielä varmistanut jatkoaan ja toisaalta KM Nutsu ilmoitti viime kauden päätteeksi lopettavansa hommat Kotareissa. Siksi tulevalle kaudelle on väläytelty uutta verta sikariportaaseen. Viime kaudella Kotarit Juniorsissa ansiokkaasti torjunutta Joonasta houkutellaan Exekutiivi-Manageriksi (EM) Juniorsin johtoon. Joonas voisi puhaltaa autonomisempaa tuulta Juniorsin suuntaan!

Viimeinen päivän uutinen on Kotarit Tournament IV. Toiveissa on, että jo pieneksi perinteeksi muodostunut kauden pre-season-turnaus pelattaisiin tänäkin vuonna. Järjestelyt lähtevät liikkelle ensi viikolla ja toivottavasti turnaus palaa Pirkkahalliin, jossa turnausmeininki on huomattavasti Raholaa parempi. Ikävin tilanne olisi, että turnaukselle ei löytyisi ajankohtaa, mutta tähän emme jaksa uskoa.

Kauden avaussaunailta järjestetään lokakuussa! Paikka ja ajankohta ovat vielä täysin avoimet.

Kausi 2010–2011

13.3.2011

Sekä Kotarit että Kotarit Juniors päättivät kauden pelinsä tappiohin. Juniors otti niskaansa selvemmin, kun Hallilan Pallo oli auttamattomasti parempi. Kotarit käväisi sarjan kärjessä joitakin pelejä ennen kauden päättymistä, mutta kasetti ei tällä kertaa kestänyt. Kausi päättyi historialliseen kolmen ottelun tappioputkeen, jossa maalinteko takkusi pahasti. Kaudesta jäi siis ehkä lopulta hieman karvas maku, vaikka Kotarit saavuttikin toisen sijan A-sarjassa ja Juniorskin lienee kolmen parhaan joukossa omassa sarjassaan.

Nyt odottelemme kausimaksujen ja sakkojen suorittamista sekä päätössaunailtaa. Näillä näkymin Kotarit gaalailtaa vietetään 1.4., mutta asiaan voi vielä vaikuttaa, jos se ei jollekin sovi. Tarkoitus olisi, että mahdollisimman moni olisi tuossa saunaillassa paikalla, koska meno on jopa normaalia Kotarit-saunailtaakin huikaisevampaa.

Raportit molempien joukkueiden kaudesta tulevat jossakin vaiheessa. Myös henkilökohtaiset pelaaja-arvostelut tehdään. Näihin voi kukin pelaaja vaikuttaa ottamalla yhteyttä GM:ään. Viimeisten (ja miksei muidenkin) pelien tuloksia voi katsella GM's Cornerista tai joukkueiden omien sivujen Ottelut-osioista.

3.3.2011

Kotarit piti jännityksen yllä A-sarjassa. Mestaruus ratkennee mitä suurimmalla todennäköisyydellä Kotareitten ja A.S. Melodyn kohtaamisessa kauden viimeisessä ottelussa! Vielä puolitoista viikkoa on aikaa tankata ja kauden päätösturnaus koittaa. Kannattaa tulla paikalle pyhänä 13.3. seuraamaan harrasteen parasta futsalia! Menneen turnauksen tulokset löytyvät joukkueen Ottelut-osiosta.

Kotarit Juniors joutui taipumaan samaan aikaan Kotareitten kanssa pelatuissa otteluissa ja tuomisina oli vain yksi piste. Ennen kauden viimeistä ottelua Juniors majailee kuitenkin sarjansa toisella sijalla, joten tilanne ei ole lainkaan huono. Viimeinen peli pelataan heti aamutuimaan lauantaina 12.3. Juniorsin ottelutulokset löytyvät omasta osastostaan Juniorsin ottelut. Kaikkiin tuloksiin ja tilastoihin pääsee käsiksi luonnollisesti GM's Cornerista.

Seuran johtoporras piti edellisessä varsin rattoisassa saunaillassa neuvonpitoa kauden päätössaunaillan ajankohdasta. Toistaiseksi perjantai 1.4. vaikuttaisi hyvältä vaihtoehdolta. Foorumilla on keskustelu aiheesta. Koska puheet ovat jo päätössaunaillassa, lienee kausi lähestyvä loppuaan. Siksi talouspuoli toivookin – eikä ainoastaan toivo, vaan käskee – MAKSAKAA KAUSIMAKSUNNE PUUTTUVAT OSUUDET VÄLITTÖMÄSTI. GM:ltä saa lisätietoja määristä. Ei kai ole kohtuutonta, että kausimaksu maksetaan kyseisen kauden kuluessa? Myös voimassaolevat sakot pitää maksaa viimeistään päätössaunaillassa tai kohtalona on sakon tuplaantuminen!

21.2.2011

Kotarit nousi A-sarjaan johtoon! Viimeisistä neljästä pelistä Kotarit on menettänyt vain kaksi pistettä, kun samaan aikaan A.S. Melody on kompastellut. Kotarit sai tarvittavat avut ja nyt mestaruuden toistaminen on omissa jaloissa. Enää muiden apuja ei tarvita, vaan hoitamalla loput pelit Kotarit kruunataan mestariksi toistamiseen. GM's Cornerista tai joukkueen Ottelut-osiosta löydät tuloksia. Mediapuolellakin vihdoin tapahtuu. Veikkoset saivat materiaalin pätkittyä ja tuloksena on Koostevideo 8.1. pelatuista peleistä Team-9:ää ja FLFC:tä vastaan.

Kotarit Juniors jatkaa hyviä otteitaan F-sarjassa. Viime kauden päätteeksi A-sarjasta pudonnut NiPa osoittautui Juniorsille liian haastavaksi vastustajaksi. NiPa haki Juniorsilta pisteet ensimmäisenä vierasjoukkueena. Kotarit Juniors ei siis pysynyt voittamattomana kotijoukkueena, mutta tulokset kotona ovat silti olleet mainioita. Myös vieraissa peli on alkanut sujua, sillä Juniors voitti jo toisen vierasottelunsa tällä kaudella, kun isäntänä oli HC Pöllöt. Loppukauden joukkue taistelee tiukasti sarjansa kakkostilasta, joka saattaa oikeuttaa sarjanousuun (paitsi jos NiPa päätetään lähettää ensi kaudeksi ylempään sarjaan, mikä olisi toki oikeutettua, sillä eihän A-sarjasta pidä pudota suoraan F-sarjaan). Ykköstilaa pitää hallussaan esteettisiä otteita esittävä Hallilan Pallo, joka ansaitsee nousun ylemmille sarjatasoille. Hieno joukkue ja hienoa peliä!

30.1.2011

Nettitoimitus oli tällä kertaa tavallista rivakampi ja eilisistä Kotarit Juniorsin peleistä on saatu jo raportit suollettua. Niihin pääsee silmiksi normaalisti Kotarit Juniorsin Ottelut-sivulta tai GM's Cornerista.

Kesäfutsal-keskustelusaunailta on perjantaina 25. päivä helmikuuta. Paikkaa saa ehdottaa vapaasti Foorumin saunailtaosiossa.

28.1.2011

Molemmat joukkueet ovat saaneet kauden ensimmäisen kierroksen pelattua. Sijoituksiin voi olla tyytyväinen tässä vaiheessa, vaikka pelillisiä puutteita on molemmilla joukkueilla. Kotarit Juniorsin kausi jatkuu huomenna lauantaina ja Kotarit puolestaan pelaa seuraavan kerran helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Ottelutuloksia on saatu päivitettyä ja joitakin raporttejakin löytyy. Parhaiten löydät ne GM's Cornerin kautta. Kaikki tilastot ovat tälläkin hetkellä ajan tasalla ja kukin pelaaja voi seurata omaa ja muitten pistetehtailua lähes reaaliajassa (kiitos kuuluu tilastopalvelulle!).

Lisää asioita. Kesällä Tampereella järjestetään kesäfutsalsarja, johon näkisin Kotareitten sopivan erinomaisesti. Varmaan kesällä riittää talveakin enemmän menoa (jalkapallokausi käynnissä ym.), joten yksi joukkue riittänee. Foorumilla on keskustelu kyseisestä aiheesta ja voi siellä vaikkapa alustavasti mukaan ilmoittautuakin. Johtoporras näkisi parhaaksi kuitenkin järjestää asiasta keskustelusaunailta, joka voisi olla helmikuun loppupuolella, kuitenkin selvästi ennen kauden päättymistä. Samassa saunaillassa asiasta voitaisiin myös päättää. Tästä päästään seuraavaan suhteellisen vakavaan asiaan. Paljon sakkoja on maksamatta...Sakot kartuttavat joukkueen yhteistä virkistyskassaa, josta saunailtoihinkin tarjoilua järjestetään. Siksi on tärkeää, että sakot maksetaan ajallaan. Myöhästymisistä johtuen osan pelaajista sakkoja on tuplattu. Myös kausimaksuja puuttuu osalta, mutta niillä ei kai suuremmin ole väliä. Kunhan tulevat maksetuksi ennen kauden päättymistä. Jokainen tietänee itse, paljonko on tähän mennessä maksanut. Jos ei, ottakoon yhteyttä GM:ään. Intranetissä on kaikki maksutiedot ja summat, paljonko pitää maksaa.

3.1.2011

Osa otteluraporteista on saatu bittimuotoon. Loppuosassa vain maalintekijät on ilmoitettu. Kulku kaikkiin käy helpoimmin GM's Cornerin kautta, mutta raportteihin pääsee myös joukkueiden omilta sivuilta otteluohjelman kautta.

GM:n loppuvuosikatsaus
Kauteen 2010–2011 lähdettiin mielenkiintoisista asetelmista. Kotarit Juniors aloitti taipaleensa F-sarjasta kohtalaisen Kotarit tournamentin jälkeen. Kotarit puolestaan jatkoi hallitsevana mestarina A-sarjassa pettymykseen päättyneen Kotarit tournamentin jälkeen. On aika tehdä lyhyt katsaus päättyneen vuoden peleistä molempien joukkueiden osalta.

Kotarit
Kuten sanottua, Kotareitten tournament-menestys oli pettymys; neljänteen sijaan ei voi olla tyytyväinen, kun tavoitteena oli koko Kotarit tournament III:n voitto. Kauden peleihin lähdettiin siis ristiriitaisissa tunnelmissa, koska jälleen vähintään yksi kauden tavoitteista oli jäävä täyttymättä. Kauden ensimmäisessä virallisessa pelissä vastaan asettui ennestään tuntematon FC Stoa. Joukkue mustavalkoisessa peliasussaan tuli A-sarjaan näyttävin ottein ja hallitsi ottelua Kotareita vastaan. Kotarit joutui tyytymään (joskin tässä tapauksessa Kotarit venyi) kauden avausottelussa tasapeliin. Toisessa pelissä vastassa oli harvamiehinen Saints ja Kotarit käveli voittoon tehden juurikin tarvittavan työn eikä vuodattanut pisaraakaan ylimääräistä hikeä.
Toisessa turnauksessa Kotareitten peli oli heti aamusta uomissaan ja FC Paitsio oli täysi vastaantulija Kotaritboniton pyöriessä parhaimmillaan. Ainoastaan tehokkuus puuttui. Toistaiseksi viimeisimmässä pelatussa ottelussa aina vaarallinen Vierasjoukkue oli Kotareita parempi. Ottelu oli Kotareilta kelvollinen luokatonta ensimmäistä varttia lukuunottamatta. Kotarit haki 3-3-tilanteessa vain voittoa, mikä kostautui aivan viime hetkillä Vierasjoukkueen vastaiskumaalina.
Kotareitten virkeä ja viihdyttävä peli-ilme on löytymässä kankean syksyn jäljiltä ja ensi viikonlopun otteluissa on lupa odottaa erinomaisia suorituksia ja toivottavasti myös Kotareille ei-niin-ominainen tehokkuus löytyy. Tyytyväinen loppuvuoteen 2010 ei missään nimessä voi olla, mutta ei toisaalta pettynytkään. Hyviä merkkejä on ilmassa ja miksei olisi, kun Kotarit uusii Harrastesarjan mestaruutensa! *kop kop*

Kotarit Juniors
Uudelle kakkosjoukkueelle Kotarit tournament oli lähinnä tutustumista mitä upeimpaan lajiin ja toinen toistaan hienompaan pelikaveriin. Tournament sujui lähtökohtiin nähden kelvollisesti ja vain maaliero karsi Kotarit Juniorsin jatkosta, kun lopulta finaalissa kohdanneet joukkueet (joista Juniors voitti mestarin) menivät jatkoon. Ensimmäisessä turnauksessa pelikaverit ja -kuviot olivat vielä hieman hakusessa ja ensimmäinen ottelu päättyi kaikkien vaiheiden jälkeen tasapeliin. Toisessa ottelussa Juniors sai rivinsä oikaistua ja tuloksena oli selkeä voitto. Kauden ensimmäiset viralliset pelit hoidettiin tyylikkäästi ilman tappioita.
Toiseen turnaukseen asteli itsevarma ja koherentti Kotarit Juniors. Aamupelistä napattiinkin komealla pelillä maalipaikkoja tuhlaillen hieno voitto. Toisessa pelissä vastaan tuli A-sarjasta mystisesti F-sarjaan pudonnut NiPa, joka oli kokeneena joukkueena liikaa Juniorsille. Toinenkin turnaus oli kuitenkin lupauksia herättävä ja Kotarit Juniors saaneekin aikaan alkaneena vuonna paljon upeita asioita! Tulokset ovat hieman ailahdelleet, mutta kakkosjoukkueen toimintaan ja saunailta-aktiivisuuteen voi kaiken kaikkiaan olla tyytyväinen, joten arvosana on vahva hyvä.

Kokonaisuutena siis Kotareitten loppuvuosi 2010 on ollut positiivisessa mielessä kohtalainen. Suurin yksittäinen negatiivinen tekijä – ja mitä ilmeisemmin syy toivottua heikompiin tuloksiin – on ollut kapteeni Jarskin poissaolo kaukana Kiinassa. Hyvää alkanutta vuotta itse kullekin tasapuolisesti, niin Kotareille, faneille, vastustajille kuin kaikille futsal-toimijoille!
-GM

9.12.2010

Kotarit sekä Kotarit Juniors ovat saaneet virallisen harrastekautensa korkatuksi ja molemmille tuliaisina ensimmäisestä turnauksesta oli tasapeli ja voitto. Juniorsin köhivää alkua voidaan perustella ensimmäisellä "kunnon" ottelulla oudossa porukassa (pelaajat tuntevat toisensa saunailloista ihan kohtalaisesti, mutta ovat muuten vaan outoja). Kotarit taasen taitaa kärsiä pitkähköä mestaruuskrapulaa tai sitten Kotarit tournamentin pettymys painoi edelleen päässä (ei ollut sopivaa aihetta leijua). Otteluraportit ilmestynevät lähiaikoina joukkueiden sivuille ja tuttuun tapaan linkit tulevat myös GM's Corneriin. Lauantaina 11.12. jatkuu Juniorsin urakka ja viikon päästä tulessa on taas Kotarit.

Tänään joukkueiden salivuokrat maksettiin piiriin ja lopulliset kausimaksut ovat selvät. Intranetistä löytyvät erittely kausimaksun eri osista ja lopulliset määrät.

24.11.2010

Kotarit tournament III – kauden epävirallinen startti – on saatu taakse ja viralliset kausiavaukset lähestyvät. Kotarit lähtee hallitsevana mestarina puolustamaan titteliään ja Juniors puolestaan lähtee tavoittelemaan nousua kohti säkenöivämpiä sarjaportaita. Juniorsin uunituoreet pelipaidat ovat saapuneet ja niillä voidaan pelata jo tulevana viikonloppuna, mutta ilman numeroita. Tämä aasinsilta johdattelee meidät maksujen pariin. Kotareitten Intranetissä on uusia perittäviä. Osalta puuttuu vielä paitamaksukin ja nyt pitäisi maksella jo tuomareista. Valitettava velvollisuuteni on siis kehoittaa kaikkia joukkueen jäseniä vierailemaan kyseisessä linkissä ja toimimaan sieltä löytyvien ohjeiden mukaan.

Ensi viikonloppuna se vihdoin alkaa!

Kotarit tournamentin tulokset päivitetään nettiin suurehkolla viiveellä, mutta ei missään nimessä tuloksellisen pettymyksen vuoksi. Turnausjärjestelyt veivät ennen turnausta ja varsinkin viimeisen viikon aikana niin paljon aikaa, että komitea pitää kyseisestä kilpailusta hieman paussia. Ulkoiset toimijat (valokuvaajat) kuitenkin ovat työnsä tehneet ja kuvia löytyy kuvaajien omista arkistoista: mackakkonen.kuvat.fi ja oj.kuvat.fi.

11.11.2010

Piiri on tehnyt loistavaa työtä ja tänä vuonna otteluohjelma julkaistiin viikkotolkulla ennen sarjan alkamista. Peukut ja pisteet siis piirille. Molempien joukkueiden sarjassa pelaa 9 joukkuetta eli otteluita tulee peräti 16 kappaletta ja siis tapahtumia 8. Kotarit Juniors pääsi suoraan F-sarjaan! Ohessa vielä linkit otteluohjelmiin joukkueiden omille sivuille, jotka löytyvät myös ylävalikosta!

4.11.2010

Kotarit/2:n pelipaidat on siis tilattu ja maksuaika koittaa kohta. Taloutensa vahvistamiseksi ja maksukykynsä taatakseen GM vaatii pelaajilta rahnaa. Intranetissä on tarvittavat tiedot. Ja te, joilta kausimaksun ensimmäinen erä vielä on maksamatta, saatte kohta sakon, jos ei rahoja tai maksuaikataulua tai jotakin muuta tietoa ala kuulua! Tai vaihtoehtoisesti teitä odottaa saunailtakielto niin kauan, kunnes rahat tilillä näkyvät. Ja saunaillasta poissaolostahan napsahtaa tunnetusti myös sakko.

26.10.2010

Ensi viikon maanantaina mennään Pirkkahalliin höntsäilemään. Jos porukkaa ei saada riittävästi (mikä olisi pienen luokan ihme), ilmoitetaan siitä foorumilla, osallistujissa tai täällä. Maanantaina 1.11. klo 20.30 alkaen siis höntsyt Kotarit/1 - Kotarit/2 (mahdollisesti sekoitetaan, että saadaan molemmille yhtä monta). Talouspuoli on huolissaan, koska monien pelaajien kausimaksut ovat vielä maksamatta, joten päivämäärää 1.11. pidetään myös jonkin sortin eräpäivänä ensimmäiselle erälle. Marraskuussa tullevat maksuun pelipaidat ja salivuokratkin, joten kannattaa hoidella yksi pois alta ennen kuin tulee uusia. Voidaan myös harkita pientä sakkoa, jos maksua ei ole maksettu.

Toinen tai kolmas mainittava asia on Osallistujat.com. Linkki Osallistujiin löytyy GM's Cornerista tai sen alamenusta ylävalikossa. Tyntty loi meille sinne joukkueen Kotarit futsal ja kesällä KooTeessa pelanneilla on jo tunnukset kyseiseen palveluun, varmaan monella muullakin on. Sieltä tarvitsee ainoastaan löytää em. joukkue ja vahvistaa liittyminen kirjainsarjalla "kotaritontour". Foorumilla lisätietoja ja keskustelua aiheesta. Höntsytapahtuma löytyy jo Osallistujista ja ilmoittautujien mukaan mennään (jos ei ole tarpeeksi vuoro perutaan eikä mennä sinne ollenkaan). GM kirjautui vastikään palveluun, mikä oli kuuleman mukaan "ihan leikintekoa".

24.10.2010

Tyntty hoitaa. Kotarit saa kenkiä uskomattomaan tarjoushintaan. Tulosta tarjous ja katso "käyttöohjeet" Intranetistä.

22.10.2010

Hieman kesti systeemien päivitys, joten GM ottaa syyt niskoilleen. Nyt toivottavasti kaikki ilmoittavat kokonsa ja toivomansa numeron piakkoin, että saadaan paidat tilattua. GM käyttää valtaansa numerovalinnoissa, jos tulee päällekkäisiä. Toki asiasta voidaan keskustella myös foorumilla sille tarkoitetussa aiheessa. Klikkaa siis suoraan pelipaitatilaukseen tai surffaile siihen GM's Cornerin kautta.

9.10.2010

Manageri löysi arkistoistaan viime kauden videoita ja jätti mediapuolelle pikku pyynnön. Viestinnän pojat työstivät pitkän 26 maalin koosteen viime kauden kahdesta ensimmäisestä pelistä höystettynä musiikilla. Tyntty saa videon Styntty-channelille, sikäli kuin haluaa. Videota voi kysellä GM:ltä. Kooste on katseltavissa ihan normaalisti KotariTöllöstä.

6.10.2010

Tätä on odotettu (luulemma)! Nimittäin Kotareitten vanhoja sarjataulukoita. Webmastah värkkäsi uusine taitoineen järkyttävän raskaan koodin, joka kuitenkin hoitaa homman. Joten ei muuta kun menkää katsomaan Vanhat sarjataulukot ja spekuloidettakaa niin maan vietävästi. Ovathan nuo riettaat hauskaa luettavaa.

23.9.2010

Joukkueet on nyt saatu ilmoitettua sarjaan! Ja kuten edellä olevan lauseen objektin muodosta voi päätellä, on kakkosjoukkuekin valmis. Joukkueeseen voi toki edelleen yrittää ilmoittautua, mutta mikään ei ole varmaa. Linkki löytyy vanhemmasta uutisesta. GM:n lähes yksimielisellä päätöksellä joukkueesta tuli nimeltään Kotarit/2, mutta ainoastaan piiriin ja tilastoihin. Virallinen nimi joukkueelle on Kotarit Juniors johtuen raa'asta potentiaalista, joka siinä joukossa on. "Ykkösjoukkueen" nimenä säilynee pelkkä Kotarit, ellei joku keksi ehdottaa jotakin parempaa. Nettisivuille tulee oma pelaajaosio kakkosjoukkueelle myöhemmin, mutta kuitenkin ennen kauden alkua.

Toinen pointti tässä vaiheessa on kausimaksujen maksaminen. Pari pelaajaa on jo leiviskänsä hoitanut, joten heidän ei tarvitse kuin odottaa pelien alkamista. Kausimaksut ovat sikäli tärkeitä, että piiriin on maksettava ilmoittautumismaksun muodossa monta rahaa euroissa, mikä vahvistaa osallistumisen sarjaan. Eli jos rahoja ei kuulu, ei joukkuekaan ilmoittaudu. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät Intranetistä (kyllähän ne on teille kaikille jo jotenkin toimitettukin). Jos olet unohtanut tunnuksesi, paha sinut periköön! Unohtuneita tunnuksia voi tiedustella GM's Cornerista, josta uudet pelaajat voivat myös omat tunnuksensa tilata. Joku ansiokas on tämänkin jo ehtinyt tehdä!

Surffailkaa myös Foorumille ja rekisteröitykää sinne. Joukkueen perustamissaunailta on tulossa, joten ehdotelkaa päivämääriä ja myös paikkaa, jonne voisimme saunaillan pitämään. Kannattaa tutustua myös intranetistä löytyvään sakko-ohjeeseen. Nettitoimitus takaa, että se ei ole pahitteeksi!

Kohta pelataan! Muistakaa vierailla lueskelemassa uutisia, koska GM on kyllästynyt lähettämään satoja tekstiviestejä...Myös foorumilla kannattaa visiteerata suhteellisen taajaan. Rahoja varrotessa GM keskittyy opiskeluun ja kun tilit ovat kunnossa, lähtee lento – hiihhuuu!

16.8.2010

Syksy lähestyy tai ainakin kesä alkaa olla pitkällä. Webmastah ja joukkueen muu henkilökunta alkaa heräillä ja Kotarit futsal- netiin alkaa pulpahdella päivityksiä. Tänä vuonna monilla uusilla, komeilla, taitavilla ja sympaattisilla pelaajilla on mahdollisuus pukeutua Kotareitten siniseen peliasuun. Kotareitten kakkosjoukkueeseen on ilmoittautuminen käynnissä ja kuka tahansa kiinnostunut voi ilmoittautua. Tutustu ilmoittautumislomakkeeseen. Harrastesarjaan ilmoittautumisen takaraja on 10.10., mutta kakkosjoukkueesta olisi hieno saada selvyys jo syyskuun puolella eli toistaiseksi ilmoittautumisen deadline on 30.9. Jos ilmoittautuneita on tuohon päivämäärään mennessä tarpeeksi eli n. 10 tai enemmän, joukkue ilmoitetaan futsalin harrasteeseen. Jos ilmoittautumisia on selvästi yli 15 on mietittävä jopa kolmannen joukkueen perustamista.

5.6.2010

Koska nykyään kaikilla joukkueilla näyttäisi olevan jonkin sortin nettiTV:itä, on Kotaritkin hankkinut omansa! Saunailtakassa sijoitettiin huippuluokkaiseen laajakuva-KotariTöllöön, joka siis löytyy Media/Video-osastolta. Uusia kanavia on saatavilla syksyllä. Pikku lisämaksusta käyttöönsä saa KANAVIA!! Anna palaute suoraan sähköpostilla webmastahille tai vieraskirjaan tai foorumille kaikkien nähtäväksi.

11.5.2010

Kausi on päättynyt hyvän aikaa sitten, mutta Kotarit ansiokkaana seurana ei lepää koskaan. Kesäkuntokausi on alkamassa, kun kevään muutaman kuukauden "henkisen latautumisen kausi" on päättymässä. Tulevan kauden pelaajistosta on kokolailla varmasti tiedossa Jarskin siirtyminen Kiinaan luultavasti ykkös- tai kakkosdivisioonaan. Menneen kevään joukkueen GM pelaili Hollannissa koluten läpi useampiakin sarjatasoja, mutta palaa siniseen nuttuun taas syksyllä. Managerilla on myös vahva haisu tulevan kauden rungosta, mutta neuvotteluja ei vielä ole käyty. Todennäköisesti runko pysyy samana ja jos "lopettamisia" tulee, on Juppi tehnyt jo alustavia skouttauksia ja myös AM Erkalla lienee sanansa sanottavana.

Foorumilla on Kotareille MM-kisaveikkausehdotelma. Menkää foorumille lukemaan aihe.

Kotareihin on kausi toisensa jälkeen tunkua ja halukkaita pelaajia on jonoksi asti. Siksipä manageri on pistänyt vireille kakkosjoukkueen perustamisajatuksen. Ensisijaisesti joukkueeseen sopimuksen saavat managerin ja varamanagerin tarkkailemat lupaukset, toisena nokkimisjärjestyksessä ovat pelaajiston suosittelemat pelaajat ja kolmantena joukkueeseen ilmoittautuneet innokkaat hakijat. Lopullisen päätöksen tekee Kotareitten sikariporras, mikäli kakkosjoukkue päädytään perustamaan (= tarpeeksi ilmoittautuneita/halukkaita/sitoutuneita pelaajia). Sikäli, kun joukkue perustetaan, on se loistava kanava päästä ehkä kokeilemaan siipiään maan kauneimman futsaljoukkueen, Tampereen kiistattoman mestarin Kotareitten piinkovaan joukkueeseen (kun joskus ei ihan kaikki pääse paikalle)! Joukkue saa myös varman paikan hyvin suurella todennäköisyydellä järjestettävässä Kotarit tournament III:ssa. Lisätietoa ja ilmoittautuminen Kotarit/2-sivuilla.

 

Kausi 2009–2010

14.2.2010

Kotarit on mestari! Viiden vuoden määrätietoinen takki auki pelaaminen on tuonut Kotareille sen suurimman. Harrasteen mestaruuden ja kiistattoman kuninkuuden. Mestaruus varmistui kauden viimeisessä turnauksessa toiseksi viimeisessä ottelussa kun Loiva kaatui 9-6. Viimeisen ottelun Vierasjoukkuetta vastaan Kotarit voitti 5-0. Silti 100 maalin maaginen rajapyykki jäi saavuttamatta. Seitsemän maalia jäi uupumaan.

Kotareitten eittämättä hyvin kaunis GM on kehittänyt joukkuetta vuodesta toiseen. Markkinoilta on poimittu loistavilla sopimuksilla aina ne kuumimmat nimet. Tänäkin vuonna uusi kiinnitys Allu voitti pistepörssin ja Tero torjui mm. nollapelin sarjassa. Erkan nostaminen Assistant Managerin jakkaralle oli myös oiva osoitus managerin pelisilmästä. Erkka johdatti joukot kevätkaudella mestaruuteen asti GM:n siirryttyä Hollantiin alaville maille. Pelisysteemi on kokenut myös mullistuksia managerin käsissä ja syksyllä jokaista ottelua edeltänyt ottelussa toteutettava teesi tahi vaparikuvio olivat näyttöjä taktisesta älykkyydestä. Päättyneellä kaudella Kotarit pelasi jäätävällä "dimangisysteemillä", joka on eräänlainen hiomaton timantti. Näillä näkemyksillä Kotarit voitti lähes kaiken, legendaarisen triplan: Harrasteen mestaruuden, Kotarit tournament II:n sekä Vierasjoukkueen Fair Play cupin. Kauden alla asetetuista tavoitteista täyttymättä jäivät ainoastaan 100 tehdyn maalin rajan rikkominen sekä koko kauden tappioitta pelaaminen.

On vain yksi kaunein – puhutaan siis joukkueesta, ei managerista – ja se on Kotarit. Nyt ja aina.

6.2.2010

Kotarit jatkaa vahvaa porskuttamistaan harrasteen kuninkuussarjassa. Viikonloppu toi mukanaan kaksi voittoa lukemin 2-10 ja 10-2. Jos hyvin käy, Kotarit on mestari ensi viikonlopun päätöskierroksen jälkeen. Lisäksi kauden alla tavoitteeksi asetettu 100 tehdyn maalin raja on rikottavissa. Se vaatii kuitenkin samanlaista otetta kuin eilen. Raja on 21 maalin päässä. Helppo homma Kotareille. Raportit löytyvät GM's Cornerista sekä Ottelut-osiosta. Valitse tiesi.

23.1.2010

Vaativa ja intensiivinen hollannin kielikurssi on verottanut valtavasti webmastahin aikaa ja päivitykset hieman viipyivät. Anteeksiantamaton kaksi viikkoa siinä sujahti, mutta nyt asia näyttää taas valoisammalta ja webmastah värväsi itselleen assistentin; Puuha-Pete hoitaa tarvittaessa päivityksiä, jos näyttää siltä, että mitään ei tapahdu!

Asiaan: Kotarit on pelannut tällä välillä kaksi turnausta ja näistä neljästä ottelusta kolme on päättynyt Kotareitten voittoon. Harrastesarjan mestaruuden nappaaminen ja komean kauden kruunaaminen on siis täysin omissa käsissä. Raportit viimeisimmistä mittelöistä löytyvät GM's Cornerista tai Ottelut-osiosta. Pistepörssi päivitetään hieman viiveellä.

7.1.2010

Gelukkig Nieuwjaar! Kotareitten kuvankaunis manageri on lennähtänyt Hollantiin, mutta joukkueen edesottamukset jatkuvat. Uuden vuoden toisena päivänä vastassa olivat ennakkoon kovat Teamit 9 ja Loiva. Kotarit hoiti molemmat ottelut ja lienee ottanut sarjan kärkipaikan haltuunsa. Otteluiden raportit ilmestyvät toivottavasti viikonlopun aikana. Toisin sanoen asiasta lisää tuonnempana.

15.12.2009

Kotarit koki menneessä turnauksessa ensimmäisen tappion sitten tammikuun 2008. Näin ollen tappiottomien otteluiden putki katkesi 36. ottelussa, kun kokenut Saints vei kumartelematta pisteet. Samalla Saints liittyi Kotarit voittaneiden joukkueiden harvalukuiseen joukkoon! Lue raportit GM's Cornerista tai Ottelut-osiosta. Tosin raportteja ei ole vielä kirjoitettu. Samalla grandest manager Juppi pelasi kauden viimeisen ottelunsa Kotareissa ja jättää myös managerointivastuun assistant manager Erkalle. Haikeutta.

12.12.2009

Kotarit futsal -netin rakennetta on muutettu toivottavasti hieman käyttäjäystävällisempään suuntaan. Yläreunan navigointivalikko on ollut suurimpien muutosten kohde. Valikon fonttia hieman suurennettiin ja linkit uusittiin. Nyt foorumille pääsee suoraan ylävalikon linkistä ja useampaan kohtaan on tullut alavalikko: Joukkueen alta löytyvät nyt tilastot ja GM's cornerin alavalikosta pääsee suoraan Intranetiin ja Webmailiin. Uusi kohde on Media, jonka alta löytyvät kuvat ja videot, jotka ovat tämän kauden osalta vielä työn alla. Uutena on myös palautelomake, jolla voi antaa palautetta toiminnasta, raporteista, nettisivuista ja ihan kaikesta muustakin. Myös juttuvinkkejä ja sponsorisopimuksia voi ehdottaa.

9.12.2009

Raportit valmiit. Lukaise tai silmäile raportit GM's Cornerista tai Ottelut-osiosta. Palautetta voi antaa vieraskirjaan tai sähköpostitse media(at)kotaritfutsal.net.

Myös sakot ja maksutilanne on päivitetty ajantasalle Intranetiin.

6.12.2009

Kotarit tuhosi A-sarjan avauksessa vastustajansa täysin! Täysi pistepotti matkasi joukkueen mukana iltainviettoihin ällistyttävän ylivoiman päätteeksi. Kotarit murskasi vastustajansa 10-3 ja 12-3 lukemin eikä jättänyt epäselvyyksiä mahtavuudesta. Joukkueen sadan maalin kausitavoite sai hyvää tuulta purjeisiin. Katso ottelutulokset GM's Cornerista tai Ottelut-osiosta. Raportit tulevat julki myöhemmin. Lukaise myös Kotareitten keräämät kohtalaiset tehopisteet Tilastot-osiosta. Ottelut jatkuvat jo ensi viikonloppuna sunnuntaina.

2.12.2009

Hurjimmat muutokset julkinäkyvyyspuolella alkavat olla päätöksessä. Selailet tällä hetkellä uutta, virallista Kotarit futsal -nettiä. Uuden ja virallisen sivuista tekee uusi osoite: kotaritfutsal.net. Vanhat kotisivut osoitteineen annihiloituvat vuoden vaihteessa, joten siksi tällainen ratkaisu. Sivut saattavat jopa toimia entistä paremmin, mutta varmaa on se, että ylläpito on huomattavasti edellistä helpompaa ja mediapuolen pojat huokailevat helpotuksesta. Lisäetuna uudessa osoitteessa on kaikille pelaajille oma sähköpostiosoite muotoa ...@kotaritfutsal.net! Tilatkaa kaikki itsellenne oma kotaritmail, josta saadaan kätevä lisäyhteydenottokanava. On se hotmailia tai gmailia näyttävämpi osoite kaikissa mahdollisissa yhteyksissä sekä erittäin persoonallinen ja virallinen. Tilaaminen käy perinteiseen tapaan Tilauslomakkeella. Intranet on myös uusiutunut, mutta vanhoilla tunnuksilla pitäis sisäänkirjautuminen onnistua.

Kausi alkaa lauantaina Itsenäisyyspäivän aattona. Harrasteen mestaruuden metsästäminen alkaa kirkkaiden tähtien alla, sillä syksyn peleistä alla on kaksi turnausvoittoa kiertopalkintoineen, ei yhtään pistemenetystä, kuusi nollapeliä yhteensä 11 ottelussa ja uunituore oma nettisivu lukuisine uusine ominaisuuksineen!

Kotarit tournament II:n tilastojen lasku on vielä kesken, mutta Virallisella kisasivulla on maalikoostevideo ja kaikki tilastotkin ilmestyvät aikanaan.

25.11.2009

Ottelut-osioon on päivitetty tulevan kauden otteluohjelma. Pelit ovat edelleen kahden ottelun turnauspäiviä. Pelejä pelataan nähtävästi tällä kaudella iltaisinkin, minkä pääsemme kokemaan heti toisessa turnauksessa 13.12. Kausi avataan siis virallisesti Itsenäisyyspäivän aattona. Lauantaiaamu – ja samalla koko A-sarja – alkaa 9.30 Kotareitten ja NiPan välisellä ottelulla yhdessä toisen ottelun kanssa, mikä on toinen uudistus otteluohjelmaan tällä kaudella. Pelit saadaan siis nopeammin alta pois, kun jauhetaan kahdella kentällä yhtenä päivänä, eikä Kotarit joudu enää vartomaan kolmea tuntia otteluiden välillä.

Koska kausi nyt alkaa, on aika myös hoitaa kauden maksupuolta eteenpäin. Intranetissä on tilasto, josta näkyy maksujen tilanne. Moni on jo leiviskänsä hoitanut, mutta muutamia maksuja on vielä saamatta. Pelipaidoista sen verran, että maahantuojan piti saada uusia viime viikolla. Toivon mukaan paidat on jo tilattu, jolloin on pieni mahdollisuus, että ne ehtivät sarja-avaukseen. Tekstiilivaraston henkilökunta on huudellut tilauksen perään yrittäen saada hommaan jotakin tolkkua.

Kolmantena uutisena on Kotareitten uudet nettisivut. Tai tarkemmin sanoen uusi nettiosoite. Sivujen ulkoasu ja käytettävyys lienevät sillä tasolla, että niitä on turha alkaa muuttaa. Managerin lento Hollantiin lähtee 1.1.2010, joten silloin viimeistään katkeaa nykyinen laajakaistasopimus eli Kotareitten sivut lennähtävät bittiavaruuteen. Uusi osoite lienee www.kotaritfutsal.net ja osoitteen aukeamisesta ilmoitetaan vielä tässä osoitteessa tämän vuoden puolella. Asia on vielä työn alla, mutta ennakkoilmoitus vaihdoksesta on nyt siis tehty. Muistakaa seurata nettiä säännöllisesti ja etenkin foorumia ja kirjoitelkaa, osallistukaa, puikaa ja mälvätkää! Foorumilla ilmoitetaan myös poissaolot kauden peleistä.

24.11.2009

Kotarit voitti jo toistamiseen peräkkäin vuosittaisen Kotarit tournamentin. Tilastot ja tulokset päivitetään kisasivulle, jahka manageri kiireiltään ehtii. Tässä vaiheessa on hyvä keskittyä taas tovi opiskeluun. Tappiottomien otteluiden katkeamaton sarja taisi venyä jo 32 ottelun mittaiseksi.

15.11.2009

Kotarit voitti Vierasjoukkueen järjestämän Fair Play Cupin 14.11.2009 ja pokkasi upean kiertopalkinnon ja kultaiset mitalit. Kauden ensimmäiseksi futsaltapahtumaksi peli näytti itse asiassa todella hyvältä ja erityisen tyytyväinen täytyy olla joukkueen viime kaudesta loikkauksin edistyneeseen syöttöpeliin. Syötöt napsuivat pääosin kohdalleen, eikä edelliskauden kaltaisia käsittämättömiä harhasyöttöjä juurikaan tullut. Kotarit hoitikin kotiin kaikki alkusarjan pelit, joiden jälkeen suvereenisti välierän ja lopulta finaalinkin näytöstyyliin. Täten Kotareitten tappiottomien otteluiden putki on jotakuinkin 26 ottelua. Joukkoon mahtuu joitakin tasapelejä ja viimeisin tappio on tammikuun alusta vuonna 2008 viime vuonna A-sarjan voittanutta Team-9:ää vastaan. Tulevalle kaudelle riittää siis haasteita muunkin kuin sarjan voittamisen muodossa. Ensin on kuitenkin hoidettava Kotarit tournament II tappioitta ja poika kotiin!

10.11.2009

Kotarit tournament II -kisasivulla on julkistettuna lohkojako turnaukseen. Raati päätyi kahden lohkon systeemiin, jolloin osallistujat saavat pelata mahdollisimman monta peliä. Myös maksuohjeet osallistumismaksun maksamista varten löytyvät samasta osoitteesta. Turnaus siis alkaa klo 10.00 A-lohkon otteluilla. Olkaa ajoissa paikalla, jotta turnaus ei tarpeettomasti veny. Alustavia tai lopullisia pelaajalistoja on suotavaa toimittaa turnauksen järjestelykomitealle etukäteen: kotarit(at)kolumbus.fi
Listat voi toimittaa myös vasta turnaukseen tai kirjoitella siellä.

Tulevana lauantaina pelattavan Fair Play Cupin otteluohjelma on julkaistu. Kotarit aloittaa pelinsä kymmeneltä kovassa lohkossa.

3.11.2009

Kuten moni varmastikin on saanut jotakin kautta tietää, Kotarit tournament II järjestetään kahdentoista joukkueen voimin lauantaina 21.11. Kisoille on perustettu oma tiedotuskanava ja virallinen kisasivu, johon myöhemmin päivitetään lohkot, aikataulut, säännöt sekä tulokset. Poikkea Kotarit tournament II -kisasivulla!

29.10.2009

Kotarit huom! Tämä uutinen ei niinkään koske teitä.
Kotarit tournament II:n suunnittelu on jo pitkällä ja nyt on innostuneiden joukkueiden aika ilmoittautua kyseiseen karnevaaliin. GM's Cornerista löytyy joukkueille ilmoittautumislomake ohjeineen. Hoplaa ilmoittautumaan!

20.10.2009

Päivityksiä nyt satelee harva se päivä, mutta mikäs siinä. Intranetissä on tärkeää tietoa turnauksesta, johon Kotarit on saanut henkilökohtaisen kutsun. Nyt siis kaikki todella nopeasti intraan, jonne siis myös GM's Cornerista pääsee! Samaisesta sisäisestä verkosta löytyy myös pelaajakorttilomake, jonka toivon kaikkien pelaajien täyttävän (vanhojen tiedot toki ovat tallessa edelleen, joten liiallista stressiä on syytä välttää).

Uusin oikea uudistus netissä on tullut tilastopalvelun puolelle. Peso pyyteli Kotareitten kaikkien aikojen tilastoa, joten nyt sellainen löytyy! Tarkasta Tilastot-osio.

18.10.2009

Pelaajistossa on tapahtunut viime hetken muutos. Jonin saama tarjous toisaalta houkutteli käsittämättömästä syystä miehen muualle (kuinka järjettömän hyvä tarjouksen on pitänyt olla?) ja paikkaajaksi hankittiin kovan luokan vahvistus numerolla 88...Tuo mystinen pelaaja on kaikkien puolustajien kiusa, vikkeläjalkainen ja erinomaisesti molemmilla jaloilla laukova Alba eli Allu eli Honkku eli Sami. Joukkueen runko on näillä näkymin niin jäykkää kamaa, että A-sarjan mestaruus lienee jo plakkarissa! *kop, kop*

15.10.2009

Kotareitten historiikkia on päivitetty. Viime kausi on tällä hetkellä mennyttä, joten oli syytä päivittää moinen. Käy vilkaisemassa Historia tai navigoi sivulle yläpalkin Joukkue-valikosta. Joukkuemaksuja on maksettu ansiokkaasti ja tällä hetkellä uusien pelaajien paitatilanne näyttää hyvältä. Tilaus on sopimusta vaille valmis ja hinta on 24 euroa/paita painatuksineen. Paita näyttänee osapuilleen tältä valmiina: Paitaluonnos.

7.10.2009

Kauden alku lähestyy! Tänä vuonna ei järjestetä Kotarit-tournamentia, mikä etenkin muita joukkueita harmittaa (kysely on ollut), joten kauteen lähdetään todellakin puhtaalta pöydältä. Joukkueen pelaajistoon on tullut muutoksia kesän aikana ja joitakin mittavia siirtoja on tehty:
• Erkasta tehtiin Assistant Manager, joka hoitaa joukkueen asioita 2010 kevään ja ehkä jo aiemminkin.
• Tyntty värvättiin kolmosdivisioonaan ja uutena maalivahtina aloittaa toinen iso-T!
• Tero oli nollata Kotarit eräässä harjoituspelissä ja johtoporras vainusi lahjakkuuden. Lopulta maalivahtilupauksen sopimus oli selviö.
• Aki siirtyi vakituiseksi isäksi ja pitää ainakin tulevan kauden taukoa.
• Uusia kenttäpelaajasopimuksia tehtiin kaksi kappaletta: Vahvistukset ovat jykeväjalkainen pakki Joni, sekä pehmeäkosketuksinen Lusse!
• Juppi on tehnyt sopimuksen Hollantiin tammikuusta 2010 lähtien.

Kausimaksujen maksu on lähtenyt käyntiin ja maksun suuruus lienee lähellä viittäkymmentä (50) euroa. Muistakaa maksaa maksunne ajoissa eli ei vasta joulukuussa. Lasse ja Joni tarvitsevat pelipaidat, joiden hinnasta käydään neuvotteluja. Tilanne vaikuttaa ihan hyvältä, eikä paidoista tule järkyttävää lisää maksuihin.

Huikein kehitys on tapahtunut foorumilla. Viestikanavamme on nähtävästi jälleen toiminnassa ja alueet on ryhmitelty ehkä aiempaa fiksummin. Kehoitankin kaikkia tutustumaan Kotareitten uudistettuun Foorumiin ja uusia pelaajia rekisteröimään tunnukset kirjoittelua varten. Foorumia käytetään paljon joukkueen välisessä kommunikoinnissa pelikentän ulkopuolella. Se säästää managerin puhelinlaskussa.

Nämä nettisivut toimivat ainakin vielä syksyn päätiedotuskanavana foorumin ohella, joten muistakaa seurailla päivityksiä tiiviisti. Mediavastaava yrittää pitää päivitykset ajantasaisina. Totutusti tärkeimmät uutiset ovat heti etusivulla ja täällä. Tarkemmat tiedot ja parhaat tarinat GM's Cornerissa! Aina. Intranet sisältää tuttuun tapaan "top-secret"-tietoa, joka avautuu ainoastaan joukkueen pelaajille. Siellä on paljon mielenkiintoista asiaa, joten tutustukaa myös siihen. Jos et muista tunnuksiasi tai et ole vielä niitä saanut, tilaa tunnukset Tunnuslomakkeella.

Mennään näillä tässä vaiheessa!

 

Vanhemmat uutisotsikot löytyvät uutisarkistosta.

 © Kotarit MMV-MMXVII